Drink little miracles

Drink little miracles

Mijn suikervrije leefwijze bevalt goed… Erg goed. Het is erg wennen wat wel kan en wat niet kan en soms ga ik nog wel eens de mist in. Maar goed, dat hoort er bij. Qua eten lukt het me aardig om te variëren, maar ik vind het lastig wat ik nou suikervrij kan drinken. Ik leef nu ongeveer op water en thee. En je hoort me niet klagen hoor! Want als ik nu sap ruik, dan ruik ik haast alleen maar de suikers (grappig hoe zich dat ontwikkelt). Bij toeval kwam ik op instagram een winactie tegen van Drink Little Miracles. And guess who won… 😀

Op de instagram van Mind Your Feed moest je een plaatje repinnen. Ik heb aangegeven dat ik het graag wilde winnen omdat ik aan het proberen was om via een suikervrij leven ook een migraineleven te krijgen. De effecten van het suikervrij leven merk ik al wel, maar enige variatie in drinken is nog wel welkom! En jawel… Een paar dagen later lagen de flesjes op de mat. Echt supertof!

(null)

Drink to your health, staat er op de dop. Van de ingrediënten word ik blij. Thee (toch weer die thee ;-)), ginseng, acai, granaatappel en gezoet met agave. Echt organic energy! En dat kan ik soms best wel gebruiken, want de agility trainingen kunnen best pittig zijn!

(null)
Beide passies gecombineerd, beter kan toch niet?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.