Philips Foodprocessor HR7762/00 - Wit

Mixers, blenders en keukenmachines

Welkom in de wondere wereld der mixers, blenders en keukenmachines! Het is nogal een aanbod wat er tegenwoordig is en wat heb je nou eigenlijk waarvoor nodig? Ik had al een aantal jaar een blender en gebruikte deze eigenlijk alleen om smoothies mee te maken. Maar nu ik suikervrij leef, kwam ik steeds vaker bij recepten tegen dat ik een keukenmachine nodig had. Toen tijdens het maken van de raw kokos-choco taart mijn blender toch echt de geest gaf, werd het tijd me te verdiepen in de keukenmachines.

We zijn nogal Philips-minded (geen idee waarom), dus ik kwam al snel bij de Philips keukenmachines. Maar dan… welke? Er zijn ook weer zoveel attributen! Een zoektocht op internet en pinterest bood uitkomst en ik kwam een heldere uitleg tegen op Culy.nl. Zeker een aanrader als je ook door de bomen het bos niet meer ziet. Uiteindelijk heb ik voor de Philips Foodprocessor HR7762/00 (wit) gekozen. Net wat meer opties dan het basis model, maar ook weer niet zoveel dat ik denk: wat moet ik hier toch allemaal mee? Tot nu toe bevalt hij perfect!

culy.nl blender vs keukenmachine

culy.nl blender vs keukenmachine

 

Een gedachte over “Mixers, blenders en keukenmachines”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.